Even voorstellen

Weerman Wielersport is een fietsenwinkel waar u terecht kunt voor de aanschaf van bijna alle soorten fietsen. Wij bieden u een gevarieerd aanbod voor klein tot groot en voeren diverse merken en hebben fietsen leverbaar uit voorraad.

Kies jij voor een trendy stadsfiets of een robuuste schoolfiets van het merk Burgers, of ga je liever voor een Batavus, Giant of Trek? Wij hebben al deze merken in ons winkel assortiment.

Ook voor de aanschaf van uw e-bike bent u bij ons op het juiste adres, wij hebben een ruime keuze in verschillende merken en uitvoeringen. U bent bij ons van harte welkom om een testrit te maken zodat u zelf kunt kiezen welke e-bike het beste bij u past.

Voor de sportieve fietser leveren we lichtgewicht fietsen, maar ook de racefietsen en mountainbikes ontbreken niet in ons assortiment. Op sportief vlak werken wij vooral met de merken Trek en Giant.

Door de jarenlange ervaring en het nog steeds deelnemen aan wielerwedstrijden kan Henk u altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.
Heeft u wel eens problemen met de zithouding, afstelling van uw versnellingen of andere technische vragen? In de meeste gevallen vind u bij ons een goede oplossing of passend antwoord op uw vraag.

Heeft u de fiets stuk? In onze werkplaats repareren wij fietsen van alle soorten en merken ook als uw fiets niet bij ons is aangeschaft. Door regelmatige bijscholing zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiets gebied, uw fiets is dus bij ons in goede handen. Brengt u de fiets bij ons ter reparatie dan hebben wij bijna altijd een gratis leenfiets voor u ter beschikking.
Bent u niet in de gelegenheid om uw fiets voor reparatie te brengen? Wij kunnen uw fiets ook ophalen.

Wij nodigen u van harte uit om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel aan de Hoofdstraat oost 13 te Wolvega. U kunt in Wolvega, aan de hand van een blauwe parkeerschijf, uw auto nog gratis parkeren.

Koffie en thee staat voor u klaar.

Onze merken