Even voorstellen

Weerman Wielersport is een fietsenwinkel waar u terecht kunt voor de aanschaf van bijna alle soorten fietsen. Wij bieden u een gevarieerd aanbod voor klein tot groot en voeren diverse merken en hebben fietsen leverbaar uit voorraad.

Kies bijvoorbeeld voor een trendy stadsfiets van het merk Burger’s.
Een groeiende vraag is er naar elektrische fietsen, wij leveren ze van de merken Gazelle, Batavus, RIH, Victoria en Alba.
Wilt u ook deze nieuwe manier van fietsen ontdekken, maak dan eens vrijblijvend een afspraak. We kunnen dan de verschillende mogelijkheden doornemen en er is een mogelijkheid om de fietsen te testen. Voor de sportieve fietser leveren we lichtgewicht fietsen, maar ook de racefietsen en mountainbikes ontbreken niet in ons assortiment. Op sportief vlak werken wij veel met de merken Sensa, Merida en Colnago al zijn andere merken in overleg meestal ook wel te leveren.

Door de jarenlange ervaring en het nog steeds deelnemen aan wielerwedstrijden kan Henk u altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.
Heeft u wel eens problemen met de zithouding, afstelling van uw versnellingen of andere technische vragen? In de meeste gevallen vind u bij ons een goede oplossing of passend antwoord op uw vraag.

Heeft u de fiets stuk? In onze werkplaats repareren wij fietsen van alle soorten en merken ook als uw fiets niet bij ons is aangeschaft. Door regelmatige bijscholing zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiets gebied, uw fiets is dus bij ons in goede handen. Brengt u de fiets bij ons ter reparatie dan hebben wij bijna altijd een gratis leenfiets voor u ter beschikking.
Bent u niet in de gelegenheid om uw fiets voor reparatie te brengen? Wij kunnen uw fiets ook ophalen.

Wij nodigen u van harte uit om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel aan de Hoofdstraat oost 13 te Wolvega. U kunt in Wolvega uw auto nog gratis parkeren.

Koffie en thee staat klaar.

Onze merken